Allmäntandvård för dig i Göteborg

 

Utöver specialisttandvård som utgör vår kärnverksamhet erbjuder vi även allmäntandvård till patienter som söker oss för just detta.

 

Varför allmäntandvård?

Jo, allmäntandvården inbegriper det mesta inom tandvård som inte är alltför komplicerat och svårt. Våra erfarna tandläkare kan hjälpa dig med tandstensbortagning, tandkronor, tandbroar, tandimplantat, tandborttagning, tandlagningar, rotbehandlingar, estetisk tandvård mm. Blir en behandling komplicerad så kan du känna dig trygg då vi har våra specialister nära tillhands. Alla våra specialister, tandläkare och tandhygienister är vana att samarbeta för att ge dig bästa omhändertagande.

 

Hur börjar jag?

Som brukligt rekommenderar vi dig en fullständig tandläkarundersökning för att kunna informera dig om hur dina tänder och munhåla mår. Efter det föreslår vi behandlingsalternativ och kostnadsberäkning för att tillsammans komma fram till hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig så att du blir nöjd.

 

Vår ambition är att hjälpa dig bibehålla din tandhälsa och erbjuda dig en god kvalitativ tandvård när det behövs. Du är i trygga händer!

 

Välkommen!